Om in-Spaces

Vi arbetar i trygga händer - gör ni det också!

Som resurs tar vi hand om ert kommande projekt med punktinsatser eller som en helhetsresurs.

Vi erbjuder mer än 20 års erfarenheter av att arbeta mot detaljhandel, företag inom offentlig miljö samt mot privata företag. Oavsett om ni är kunden direkt eller om ni är ett företag som önskar samarbeta tillsammans med oss mot er kund i en del av ett projekt sätter vi oss direkt in i ert behov, enklare som avancerade. 

Vi arbetar smidigt, effektivt samt med hög integritet och i oss hittar ni ett starkt engagemang för kvalitet och en genuin passion för att resurser används på rätt sätt. 

För att stärka vårt varumärke och tjänster erbjuder vi andra tjänster bredvid våra egna, dessa i genom det breda och seriösa kontaktnät som finns via våra samarbetspartners. 

När ni kommer till oss

  • Att bygga långsiktiga affärsrelationer är viktigt för oss - vårt mål är att hela tiden sträva efter att vara den bästa resursen den kortaste vägen.  

Tid och kostnad

Inför varje uppdrag genomförs en komplett kostnadskalkyl så att uppdragsgivaren får full kontroll på kostnaderna och slipper oönskade överraskningar i efterhand.

Avbryta uppdrag

Om något oförutsett händer och ni av någon orsak behöver avbryta uppdraget gäller 1 månads uppsägningstid på uppdragsavtalet.

Vi tänker på kostnader och miljön

in-Spaces har inga höga kontorskostnader eller andra resurser som kräver pengar innan ni ens har startat och som spetsar priser - Möten med våra kunder har vi ute hos våra kunder eller i något av de showroom som finns i Skåne. Behovet styr var vi finns.

"in-Spaces är ett litet företag med stora möjligheter. Inget krångel - bara effektiva lösningar."

Tillsammans sätter vi klara mål och krav mot vad som skall göras tillsammans. 

in-Spaces arbetar för en bättre miljö på insidan, Det finns mycket vi kan göra än för att spara på både energi och resurser tillsammans!